Avainsanat

”Apua, mitä hittoa?!” Olivat ne sanat jotka tulivat mieleen kun katsoin viikko sitten peiliin. Normaalisti kovin säyseä ihoni oli täynnä vihaisia acnenäppyjä ja iho punoitti poskilta ja otsalta kuin pahimpina teinivuosina. Ok myönnän laiminlyönneeni ihonhoitorutineeja kesällä, mutta kun naama oli silloin niin hyvässä kunnossa.. Ilmeisesti lähestyvä syksy ja lentomatkustus on tehnyt tämän naamalleni. Järkyttävää. Normaalisti käytän talvisin Korresin Jogurttivoidetta pitämään pintakuivan, mutta rasvaisen naamani kunnossa. Nyt rasva tuntui aivan liian paksulle ja iho kiilsi jo ennen aamu yhdeksää.
Päädyin tilamaan pikana Korresin Pomegranate tasapainottavan kasvovoiteen joka kuvauksen mukaan olisi geelimäinen, mutta purkin avattuani yllätyin positiivisesti. Ihanaa voidetta, ei sellaista teininaamageeliä. Putsariksi otin valkoista teetä hieman miedomman Milk Proteins- 3 in 1 putsarin. Tein tilauksen tuttuun tapaan Pharmazonista jota pyörittää sympaattinen apteekkari George. Tälläkin kertaa postiluukusta kilahti 50% kotimaata halvempi paketti. Lisäksi George oli laittanut yllärinä pakettiin mukaan meikkipussin, eyelinerin,kasvosaippuan ja silmänympärysvoiteen!

Tässä jotain faktatietoa Korresista;

Ei mineraaliöljyä

Mineraaliöljy ja sen johdannaiset (parafiini ja muut petrokemikaalit) ovat kemiallisesti jalostetun raakaöljyn synteettisiä tuotteita. Niitä on yleensä kymmenen prosenttia kasvovoiteissa, ja niitä käytetään laajalti, koska ne ovat edullisia ja hyvin pysyviä ja koska niitä on helppo lisätä kosmeettisiin tuotteisiin. Kosmetiikassa käytettyinä ne tukkivat huokoset ja estävät ihon luontaisia toimintoja. Korresin tuotteissa käytetään niiden sijasta huippulaadukkaita kasviperäisiä rasvoja, jotka sopivat hyvin iholle.

Ei propyleeniglykolia

  

Propyleeniglykolia käytetään useimpien kasviuutteiden uuttoliuottimina. Se on synteettistä, ja se on toistuvasti yhdistetty moniin allergioihin. Se muodostaa yleisesti noin 10 prosenttia kosmeettisen tuotteen koostumuksesta, ja sitä käytetään edullisuuden ja hyvän liuotuskyvyn vuoksi. Korresin tuotteissa ei käytetä lainkaan propyleeniglykolia kasviuutteiden liuottimena. Sen sijaan käytetään iholle sopivia, turvallisia ja miellyttäviä liuottimia.

Ei silikonia

Silikoneihin kuuluu laaja joukko synteettisiä yhdisteitä. Niitä käytetään kosmeettisissa tuotteissa pehmeytensä takia 1–99-prosenttisina. Niitä jää kuitenkin hiuksiin, mikä heikentää ajan oloon hiusten tuuheutta, kiiltoa ja elinvoimaa. Lisäksi niissä on samat haitat kuin synteettisissä öljyissä. Ne eivät ole myöskään ympäristöystävällisiä, koska ne eivät ole biohajoavia. Korresin tuotteissa käytetään silikonien sijasta erityisiä kasviöljy-yhdisteitä, jotka ovat sametinpehmeitä, eivät tunnu öljyisiltä ja sopivat erinomaisesti hiuksille ja iholle. Ne imeytyvät helposti eivätkä tuki ihohuokosia, ja niillä on merkittäviä ravitsevia ja kosteuttavia ominaisuuksia.

Tehouutteet

Tehouutteet ovat poikkeuksellisen tehokkaita kasviuutteita. Useimpien kasviuutteiden tärkeimmän vaikuttavan ainesosan pitoisuus riippuu esimerkiksi maaperän olosuhteista, sääoloista, sadonkorjuuajasta ja uuttomenetelmästä. Meidän valitsemissamme tehouutteissa on pitkälle kehitettyjen uuttomenetelmien ansiosta paras mahdollinen vaikuttavien ainesosien pitoisuus. Lisäksi tärkeimmän vaikuttavan ainesosan vakiopitoisuus takaa mahdollisimman hyvän vaikutuksen riippumatta edellä mainituista tekijöistä.

Homeopaattisista valmisteista luonnollisiin tuotteisiin

Korres natural products on kreikkalainen yritys, jonka juuret ovat Ateenan ensimmäisessä homeopaattisessa apteekissa. Korres aloitti toimintansa vuonna 1996 tarkoituksenaan hyödyntää mittavia tieteellisiä resurssejaan hyödyllisten ja turvallisten tuotteiden kehittämiseksi. Yrityksellä on täydellinen ihon- ja hiustenhoitotuotteiden, auringonsuojatuotteiden ja yrttivalmisteiden valikoima. Kaikki tämä on toteutunut yhteisiin päämääriin pyrkivien ja yhteisiä arvoja noudattavien nuorten tutkijoiden tiimityön tuloksena.

Arvot

Korresin tuotteiden taustana on neljä perusperiaatetta:

  • luontoperäiset, laadukkaat ja tehokkaat ainekset
  • tehon testaus kliinisesti; ei liioittelevia lupauksia  
  • aistien ilahduttaminen
  • kohtuulliset hinnat mahdollistavat jokapäiväisen käytön.

lähde: korres.fi

Jos haluat shoppailla korresia halvalla ja hieman laajemalla tuotevalikoimalla suosittelen tilamaan suoraan Kreikasta. Itse olen tilannut jo usempaan otteseen Pharmazonista. Maksun pystyy myös hoitamaan pankkisiirrolla eli luottokorttia ei välttämättä tarvitse. Suomen hintoihin säästää n 50% vaikka päälle tulee postimaksu ja mitä useamman tuotteen tilaa niin sitä halvemmaksi tulee. Mukana tulee aina myös iso liuta tuotenäytteitä.

Ohjeet:

Tilaa tuotteet normaalisti verkkokaupasta ja valitse maksutavaksi Check/Money Order eli voi maksaa ihan pankkisiirrolla. Tosin luottokorttimaksulla saa todella nopean toimituksen!

Saat tilaustiedot ja ohjeet maksamiseen emailin kautta,aina voi kysyä apua verkkokaupan asiakaspalvelusta. Sieltä saa aina hyvää palvelua ja apteekkari itse hoiteleekin asioita usein.

Maksa tilaus oman pankkisi kautta käyttäen tilitietoja

Tuotteet tulevat sinulle postiin.

Ajattelin ihan tylysti tehdä kuvapostauksen miten ihoprojektini etenee.
Kuvia siitä tulossa huomenna.