Avainsanat

Kuten tässä nyt muutamassa postauksessa olenkin jo kirjoitellut, niin odotan kesää. Olen suunnitellut kesää jo valmiiksi ennen sen varsinaista saapumista. Olen etsinyt kesävaatteita, kenkiä ja nyt viimesimpänä miettinyt naaman hoitoa kesällä. Kuten niin monella ihmisellä minunkin ihoni on aivan erilainen kesäisin ja talvisin. Talvella naamaan saa mättää paksua rasvaa ja silti pinta jää kuivaksi. Kesällä taas riittää kevyempi kosteutus.

En ole koskaan ollut mikään sävytetyn päivävoiteen fani. Koko sanasta tulee jostain syystää mieleen mummoni joka käytti sellaista Lumenen ällöttävää litkurasvaa kesät talvet. Tähän asti olen mennyt kesät ilman meikkiä tai pelkän easy coverin voimalla. Ikä alkaa kuitenkin näkyä meikäläisenkin kasvoilla ja pelkkä silmäpussien piillottaminen ei oikein riitä.

Innostuin Feeluniquen sivuilla tästä  Invisible Zinc Tinted Daywearistä. SPF30 suojakerroin! Vaikka pieni päivetys on ihan jees, niin ihon suojaaminen ennen kaikkea. Varsinkin kun olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni.

Saas nähdä miten tuubi lunastaa nämä antamansa lupaukset:

Benefits:
– Natural, mineral sunscreen
– Zinc Oxide is the only active ingredient
– No chemical UV actives i.e. no Homosalate, Oxybenzone, Octyl Methoxycinnamate, Avobenzone, Octyl Salicylate etc
– No titanium dioxide
– No parabens
– Micronised (not nano) Zinc Oxide
– Low irritant for sensitive skin
– Broad spectrum – very high protection against UVA and UVB
– Not tested on animals.

Jos jollakulla on suositella kivaa sävytettyä päivävoidetta, niin kertokaa hei ihmeessä! 🙂