Avainsanat

, , ,

Uusi väännöstä vanhasta makuklassikosta. Saatatkin miettiä heti, että mistäköhän makuklassikosta? No kaalilaatikosta tietenkin! Paistoin itselleni perus kookosöljy-seiti-kaalipaistoista ja kovassa nälässä napsin pari mulperia juuri ennen kaalipaistoksen tunkemista suuhun. Seurauksena oli hetki hämmennystä. Suussa nimittäin maistui kaalilaatikko. Sellainen siirapilla tehty, aito kaalilaatikko. Toistaalta tämä ei ole yllättävää, kun miettii mulperin makua: makea, toffeinen ja ah siirappinen. Rouhaisin mulpereita rouheeksi ja lisäsin ruoan joukkoon. Nautinto.

Kaali-mulperipaistos

200g varhaiskaalia 

10-20g CocoVi Mulpereita

200 g Seitiä

20g kookosöljyä

1. Paista seiti kypsäksi kookosöljyssä
2. Lisää pannulle suikaloitu kaali
3. Kypsennä kunnes kaali on notkeaa 
4. Lisää suolaa ja mulperit
5.Nauti.
Mainokset