150-200g Kesäkurpitsaa
20g Oliviiöljyä
20g Oliiveja
70g Punaisia linssejä
Suolaa
Pippuria
200g Naudan jauhelihaa (17%)
150g Tomaattia
1. Leikkaa spiromatilla kesäkurpitsasta ”spaghettia”
2. Paista jauheliha
3. Leikkaa tomaatit ja oliivit kuutioiksi
4. Sekoita kaikki ainekset
5. Nauti!
Bongasin tuon spiromatin ohjelmasta joka käsitteli raakaruokaa ja aloin etsimään mistä sitä kotimaasta saisi. Ainoa luotettava paikka minun silmääni osui oli Chez Marius ja päätin tilata omani sieltä. Täytyy sanoa, että vihannesten syönti on meidän perheessä räjähtänyt käsiin tämän jälkeen. Maistuu kesäkurpitsakin jälkikasvulle ihan eri tavalla. Onhan se paljon jännempää noin! Tämä resepti on oikeastaan fuusio rakaaruokaa ja paleota. Tykkään jauhelihasta, mutta toisaalta raa´at elementit tuovat kivasti tekstuuria ja makua. Tämä on super-helppo tehdä. Eniten aikaa vie jauhelihan paistaminen. Muita aineksia ei tarvitse lämmittää. Kokeilin myös lämmittää tuota kesäkurpista-spaghettia, mutta mielestäni se maistuu paljon paremmalle raakana. Lämmin liha poistaa pahimman kylmyyden annoksesta.
Mainokset