Avainsanat

, ,

Tiikerisuklaat

n.25kpl
 
Vaalea kerros

1dl kookoshiutaleita
1dl  kaakaovoita
0,5dl kookosöljyä
1dl  hunajaa
Ripaus vaniljaa
4rkl  mulpereita
1dl marcona manteleita
1rkl  lucumaa
2rkl gojimarjoja
Tumma kerros
1dl  kaakaovoita
0,5dl kookosöljyä
1rkl ashwagandhaa
3rkl  lucumaa
1dl  raakakaakaojauhetta
1dl  marcona manteleita
1dl  hunajaa
Suklaan sisälle esim. Mulpereita

Valmistus:

Tumma kerros:

1.Sulata raastettu kaakaovoi ja öljy vesihauteessa
2.Lisää joukkoon loput ainekset ja aja seos tasaiseksi esim. blenderissä.

Vaalea kerros:

1.Sulata raastettu kaakaovoi ja öljy vesihauteessa
2.Lisää joukkoon loput ainekset ja aja seos tasaiseksi esim. blenderissä.

Kerroksien muodostaminen:
1. Kaada muotin pohjalle todella ohut kerros valkeaa tai tummaa suklaaseosta
2. Anna jähmettyä hetken aikaa pakkasessa
3. Lisää toista seosta päälle ja piilota suklaan sisään esim. mulpereita
4. Jatka näin kunnes muotti on täynnä

 TIP:

Nämä voi makeuttaa myös vaniljastevialla. Annostus noin 20-25 tippaa per tumma/ vaalea kerros.

PS.

Tämän suklaasession mahdollisti CocoVi:lta saapunut ihana paketti. Isot kiitokset sinne! Näistä aineksista syntyy tämän keittiöalkemistin käsissä uusia, hullunkurisia reseptejä!

Mainokset