Avainsanat

, , , , , ,

Mitäs tässä sitten turhia turisemaan. Mangot pakkaseen, palat yleiskoneeseen ja höysteet sekaan. Tulipahan itsekin opittua, että jäätelöherkkua saa väännettyä melkein mistä tahansa pakastetusta hedelmästä. Ei tarvitse aina olla sitä iänikuista banaania. Tähän reseptiin voi muuten halutessaan lorauttaa esim. Cointreauta sekaan 😉 Omia makuhermoja sattuu kutkuttamaan vaahterasiirappi ja ällömakea. Très bien.

mango

Minttu- mangosorbetti/ Mint- mango sorbet

300g pakastettuja mangokuutiota/ Frozen mango cubes
1rkl/tbls CocoVi:n Ashwagandhaa/ Ashwagandha
1tl/tsb CocoVi:n Macaa/ Maca
30mg Vaahterasiirappia (vapaaehtoinen, peittää macan makua) / Maple syrup ( optional, masks the flavour of maca)
1rkl/tbls Kuivattua minttua/ Dried mint

Valmistus/ How to make:

  1. Laita ainekset yleiskoneeseen / Put the ingredients in to a mixer with a blade
  2. Sekoita kunnes seos on sorbettimaista / Mix until smooth
Mainokset