Avainsanat

, , , , , ,

1404441_10151743953201638_540288980_o

New York Cheesecake

Täyte:

  • 800g Tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
  • 1,5dl CocoVin Kookossokeria
  • 2 Kananmunaa
  • 2rkl CocoVin Kookosjauhoa
  • Ripaus vaniljaa
  • 100g Ranskankermaa
  • 0,5 kpl Sitruunan mehu ja raastettu kuori

Pohja:

  • CocoVin Kookosjauhoja

Kuorrute:

  • 200g Kermaviiliä

 

Valmistus:

  1. Sekoista täytteen ainekset keskenään. Varo sekoittamasta liian lujaa, sillä täytteeseen ei saa tulla ilmakuplia.
  2. Ripottele vuoratun ⌀ 20cm irtoreunallisen vuoan pohjalle ohut kerros kookosjauhoa. Vuoan pohja kannattaa vuorata leivinpaperilla (ei reunat)
  3. Kaada täyte kookosjauhon päälle.
  4. Paista pohjaa n. 20-40min 170°C. Kakun on tarkoitus olla hyllyvä keskeltä, mutta ei ruskea päältä.
  5. Kaada kylmä kermaviili kuuman kakun päälle ja paista kakkua vielä toiset 20-40min. Pinnan on tarkoitus napakoitua, ei ruskistua.
  6. Jäähdytä kakku ensin huoneenläpöiseksi ja siirrä se sen jälkeen kääkaappiin ainakin neljäksi tunniksi.
  7. Tarjoile esim.vadelmien tai viskin kera.

Huom. Reseptissä ei saa käyttää kevyttuotteita!

Advertisements