Avainsanat

, , , , , , ,

Sami Sundvik heitti fb sivuillaan pienen haasteen – sokerilakko toukokuun loppuun asti. Tämä tarkoittaa sitä, että omaan ruokaansa ei lisää sokeria. Innoistuin sen verran Samin haasteesta, että päätin kehitellä sokerittoman muromyslin. Itse en ole sokerittomalla kuukaudella, mutta nostan hattua kaikille, jotka sellaista tällä hetkellä viettävät. Muromysli on ihanaa aamuisin ja miksipä ei vaikka lounaalla, koska hyväähän tämä on milloin vain 😉 Itse tykkään nauttia tätä kookossokerilla, banaanilla ja AB- jogurtilla höystettynä. Delish! ps. Tiiättekö miten vaikeeta on saada paleoruoasta kauniita kuvia? I can tell you, että ihan saakelin vaikeeta. Sori siis, jos nää ruoat näyttää jonkun mielestä ulosteella. Toivottavasti se on kuitenkin se maku, mikä loppupelissä ratkaisee.

 photo temporary-161.jpg

Muromysliä banaanin, AB-jogurtin ja kookossokerin kanssa.

Muromysli

”Muru”:

  • 3 Kananmunaa
  • 2rkl CocoVin Kookosöljyä
  • 1dl Mantelijauhoa
  • 2dl CocoVin Kookosjauhoa
  • 1dl CocoVin Carob- jauhetta
  • Ripaus kaardemummaa

Joukkoon:

  • 1dl Hasselpähkinöitä
  • 1dl Pekaanipähkinöitä
  • 1dl Rusinoita

Valmistus:

  1. Sekoita murun ainekset keskenään
  2. Nypi taikinasta eri kokoisia murusia pellille
  3. Paista 150 °C n. 15min, muista sekoittaa välillä
  4. Lisää joukkoon pähkinät ja paista seosta vielä n. 15min
  5. Valmis seos on ruskistunut reilusti, mutta ei ole muuttunut mustaksi
  6. Anna muromyslin jäähtyä
  7. Lisää joukkoon hedelmät
  8. Nauti!

Joukkoon sopii hyvin myös esim. kookoslastut.

Advertisements