Avainsanat

, , , ,

Vesimelonikakku ei toki ole uusi idea, mutta tällä kuorrotteella tämä on aivan uudenlainen versio 😉 Ajatus tästä lähti, kun näin pinterestissä erään kokin tekemän vesimelonikakun. Ajatus kuorroteesta lähti, kun näin erään kotikokin epäonnistuneen vesimelonikakun. Pelkkä kookoskerma nimittäin valuu erittäin helposti pois liukkaan vesimelonin pinnalta. Tänään päätin tehdä ekan koeversion, joka meni suoraan nappiin. Tämän valmistukseen ei siis todellakaan mene pitkään, eikä se ole ollenkaan vaikeaa!
Capture

 

Vesimelonikakku

  • 1 Siemenetön vesimeloni
  • 2-3dl Kookosmaitoa
  • 1-2rkl CocoVin Psylliumia
  • 0,5dl CocoVin Banaanijauhetta

Koristeeksi: Mansikoita, mantelilastuja, kiiviä, kirsikoita.

Sekoita psyllium ja banaanijauhe keskenään. Anna kuorotteen turvota hetki ja tarkkaile rakennetta. Kun rakenne on oikea, voi kuorrotteen levittää helposti lastalla vesimeloonin pintaan. Leikkaa vesimeloonista sylinterin muotoinen pala. Kuivaa pinta hyvin talouspaperilla, jotta kuorrote tarttuu paremmin. Kuorrota sylinteri, lisää marjat ja mantelilastut.

 

Ja kuten Gavin DeGraw lauloi: ”Your favorite fruit is chocolate covered cherries
and seedless watermelon, ohhhh..”

Advertisements