Avainsanat

, ,

Kurkuma on oikea supermauste! Kurkuman sisältämää kurkumiiniia käytetään lääkinnällisessä ja terapeuttisessa tarkoituksessa  mm. hoitamaan tulehduksia, poistamaan myrkytystiloja sekä lukuisiin muihin tarkoituksiin. Kanttarelli taas on suomalaisen metsän klassikkosieni, joka sopii erinomaisesti käytettäväksi paleo-/fuusiokeittiön tarpeisiin.

Tämä erittäin helppo kurkuma-kanttarellirisotto on maukas ja yksinkertainen. Sen valmistaminen on nopeaa ja vaivatonta. Makoisia ruokahetkiä! 🙂

 photo temporary-179.jpg

 Kurkuma-kanttarellirisotto

  • 200g Raastettua kukkakaalia
  • 300g Kanttarelleja
  • 1-2tl Kurkumaa
  • CocoVin Kalaharin suolaa
  • CocoVin Kookosöljyä

 

Valmistus:

  1. Raasta kukkakaali hienoksi raasteeksi
  2. Paista kanttarellit kookosöljyssä melkein kypsiksi
  3. Lisää pannulle kukkakaaliriisi
  4. Mauta kurkumalla ja suolalla
  5. Nauti!
Mainokset